Novembar 18, 2010, 14:44

Uputstvo za upoznavanje sa devojkamaPrincip za upoznavanje preko SMS poruka je jednostavan, pouzdan, diskretan i što je najbitnije, anoniman. Možete pisati poruke bilo kada i bilo kome bez bojazni da neko može otkriti Vaš identitet ukoliko Vi to ne želite.

Za korišcenje ove usluge registracija nije neophodna. Potreban vam je samo mobilni telefon i možete odmah poceti sa slanjem SMS poruka razvedenim devojkama ili gospođama spremnim za udaju ili zabavu širom Srbije.

Da biste se dopisivali sa nekom devojkom ili gospođom potrebno je da u SMS poruci ukucate reč KIS (razmak) SVOJ NADIMAK i pošaljete na 1021. Nakon što dobijete povratnu poruku ukucajte NADIMAK devojke sa kojom želite da se dopisujete (razmak) i poruku koju želite. Takvu poruku pošaljete na broj 1021.
Svaka osoba, koja se prijavila na chat, ima svoj nick (jedinstveno ime) koji možete videti kod svakog profila. U svakoj sledecoj poruci više ne morate da pišete njen nick, vec samo kucate poruku i pošaljete. Ta poruka direktno stiže istoj devojci.

Na primer, ako se devojka, sa kojom želite da se dopisujete, zove Jelena a njen nick je JECA šaljete SMS na sledeci nacin:

U prvoj poruci pišete: KIS (razmak) Nemanja.

Nakon toga da bi kontaktirao Jelenu pošalji: JECA (razmak) Cime se bavis? Jel imas decka…

(razmak) - naravno ne pišete, vec na tom mestu ostavljate prazno polje.

Ukoliko želite da promenite sagovornika, u sms poruci napišite negov nadimak (razmak) i tekst poruke i pošaljete sve na broj 1021. Od tog trenutke sve poruke odlaze toj, novoj devojci.

Podržane su sve mreže u Srbiji – 064/065 (Telekom Srbija) i 062/063 (Telenor Srbija) i 060/061 (VIP)

Poruke moraju biti tekstualne (MMS poruke se trenutno ne mogu slati).

Bruto cena svake poruke (sa porezom) je: MTS 38din, Telenor 38,94din i VIP 35,40din. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, placate samo poruke koje ste poslali.

Prijatna zabava tj. lov na razvedene devojke!!

Posted by razvedene | Permalink | Komentari (0) | Trekbekovi (0) | Uputstvo